​Telefon: 74 42 00 00​

Mad ud af huset til selskaber i Sønderborg og Gråsten

​Vi lægger vægt på friske råvarer og godt håndværk, når vi leverer mad til din store fest. Uanset om du holder festen derhjemme eller i et forsamlingshus, kan vi levere en udsøgt menu, som dine gæster vil tale om længe efter festen. Holder du selskab i Sønderborg eller Gråsten, kan vi levere en lækker menu som mad ud af huset.

Menu til selskaber

Sammen aftaler vi, hvad menuen skal bestå af. Det betyder ikke noget, om du foretrækker en traditionel festmenu, en eksklusiv gourmetmiddag eller en buffet. I samarbejde med dig sammensætter vi en menu, som du tilfredsstiller dine og dine gæsters smagsløg. 

Ingen fest er for lille eller for stor. Vi opfylder alle dine ønsker med kreativitet og imødekommenhed. Vi foretrækker tilfredse kunder, der benytter os igen og igen, fordi de ved, at vi altid leverer lækker mad i rette mængde og til rette tid.

Vine til selskaber

Vi hjælper dig gerne med at finde de rette vine til de forskellige retter på din menu eller buffet. Selskaber i Sønderborg og Gråsten kommer ikke til at sulte eller tørste, når vi står for arrangementet. Vi anvender kun de bedste råvarer og præsenterer dem på en smagfuld måde, som gør dit selskab til noget specielt. Retterne laves helt fra bunden, og der er kræset om både tilberedelse og præsentation. Kun det bedste er godt nok til selskaber i Sønderborg og Gråsten.

Ring og bestil til selskaber på

telefon 74 42 00 00

​​Vurderet 4.6 ud af 5 stjerner på baggrund af 9 anmeldelser på ​Facebook

Restaurant Propperiet, CVR: 26485711

Sdr. Havnegade 20, Sønderborg

​Telefon 74 42 00 00

Telefax 74 42 64 00