✓ Her er alle velkomne

✓ Stort udvalg af fiskeretter

✓  Udsigt over Sønderborg havnefront​

​Telefon: 74 42 00 00​

Mad til selskaber efter alle kunstens regler

​Leder du efter den mest udsøgte og delikate mad til selskaber i nærheden af Sønderborg, Ullerup og Als? Restaurant Propperiet leverer de lækreste fiskeretter og de møreste bøffer ud af huset til alle, der ønsker sig en uforglemmelig madoplevelse ud over det sædvanlige.

Prøv vores skønne mad til selskaber til din næste fest

​​Vi lægger altid vægt på friske råvarer og godt håndværk, når vi leverer mad til din store fest. Uanset om du holder festen derhjemme eller i et forsamlingshus, kan vi levere en udsøgt menu, som dine gæster vil tale om længe efter festen. Dette kan f.eks. være fra vores a la carte menu eller fiskebuffet.

​Vi leverer mad til selskaber af enhver art

​Ingen fest er for lille eller for stor. Vi opfylder alle dine ønsker med kreativitet og imødekommenhed. Vi foretrækker tilfredse kunder, der benytter os igen og igen, fordi de ved, at vi altid leverer lækker mad i rette mængde og til rette tid.

Mad til selskaber - helt efter dine ønsker

​Sammen aftaler vi, hvad menuen skal bestå af. Det betyder ikke noget, om du foretrækker en traditionel festmenu, en eksklusiv gourmetmiddag eller en buffet. I samarbejde med dig sammensætter vi en menu, som du tilfredsstiller dine og dine gæsters smagsløg. 

​Vidunderlige vine og skønne specialiteter

​Vi hjælper dig gerne med at finde de rette vine til de forskellige retter på din menu eller buffet, når du bestiller mad til selskaber hos os.  Retterne laves helt fra bunden, og der er kræset om både tilberedelse og præsentation.

Vi anvender kun de bedste råvarer og præsenterer retterne indbydende og attraktivt for dine gæster, så vi er sikker på, at alle får en gastronomisk oplevelse i topklasse.

​Bestil mad til selskaber hos os

​Tag en snak med vores dygtige personale om dine ønsker og behov. Ring og bestil til mad selskaber på telefon 74 42 00 00​​​. Vi glæder os til at hjælpe dig med en madoplevelse i særklasse til din næste fest.

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4.5 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 19 anmeldelser på ​Facebook

Restaurant Propperiet, CVR: 26485711

Sdr. Havnegade 20, Sønderborg

​Telefon 74 42 00 00

Telefax 74 42 64 00