​Telefon: 74 42 00 00​

Sæsonmenu

3 retter's efterår og vinter menu.

​Forret

Cremet jordskokker suppe - røget gris - rosmarin - crouton- brød - smør.

Hovedret

​Vælg mellem fisk eller kød.

Fisk:

Stegt torsk - balsamico rødbeder - porre - selleri - kartofler - sennep.

Kød:​

Grillet steak af okse filet - æble / løg chutney - kartoffelgratin m/ trøffel - rødvin sauce - selleri souffle.

​​

Dessert

Lun blåbær muffin - blå birkes is - syltede brombær - flødeskum.

Hovedret: kr. 198.

2 Retter: kr. 255.

3 Retter: kr. 305.

​Ring og bestil bord på

tlf. 74 42 00 00

​​Vurderet 4.6 ud af 5 stjerner på baggrund af 9 anmeldelser på ​Facebook

Restaurant Propperiet, CVR: 26485711

Sdr. Havnegade 20, Sønderborg

​Telefon 74 42 00 00

Telefax 74 42 64 00