✓ Her er alle velkomne

✓ Stort udvalg af fiskeretter

✓  Udsigt over Sønderborg havnefront​

​Telefon: 74 42 00 00​

Anmeldelse​

Restaurant Propperiet

Når det skal være bedst og anderledes.​Lige så snart man træder ind på Restaurant Propperiet, mærker man med det samme den gæstfrihed, som værtsparet Nutnapha og Michael udstråler, dette bliver fulgt op af en udsigt ud over Sønderborg havnefront, som kan nydes fra alle pladser i restauranten. 

Udsigten findes ikke meget smukkere, man kan faktisk have den fornemmelse at man sidder på en båd og nyder sin mad – når vejret tillader det, er der også mulighed for at nyde sin mad, eller en af de mange special øl, Restaurant Propperiet kan tilbyde på det store fortov.

Michael som er udlært kok hos Torben Schulz - Tyrstrup Kro ved Christiansfeld, hvor han lærte, at kun det bedste er godt nok, og maden spænder da også bredt, lige fra den møreste bøf til stegen som er blevet langtidsstegt i 8 -10 timer.

​​

Restaurant Propperiet er kendt for deres store udvalg af fiskeretter, og er i dag også områdets største fiskerestaurant.

Dagens fisk er en af restaurantens speciale, med
stor udskiftning af menuen, så man ikke oplever den samme menu igen og igen.

Fisk er restaurantens speciale, hvilket tydeligt ses på den fiskebuffet der er på menukortet hver weekend fra kl. 12.00 - 15.00, her er der mere end 25 forskellige lækkerier, og med en synlig udskiftning fra uge til uge – også her er altid en god ide at bestille bord, så undgår man ikke at gå forgæves.

Hvor det er Michael der bestemmer i køkkenet, så er det Nutnahpa der styrer restauranten, dette gøres med den største gæstfrihed, og et altid ægte smil, der som regel bliver fuldt op med et lille grin, hvilket gør - at ingen gæst er i tvivl om, at her er man mere end velkommen, dette ses også på de gæster der kommer i restauranten, langt de fleste er "stamkunder".

Så når det skal være bedst og anderledes, så skal turen forbi Restaurant Propperiet.

Ring og bestil bord på

tlf. 74 42 00 00

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4.5 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 19 anmeldelser på ​Facebook

Restaurant Propperiet, CVR: 26485711

Sdr. Havnegade 20, Sønderborg

​Telefon 74 42 00 00

Telefax 74 42 64 00