​Telefon: 74 42 00 00​

À la carte med fisk og bøf i verdensklasse

Er du til udsøgte fiskeretter og saftige bøffer á la carte i området omkring Sønderborg, Als og Als? Restaurant Propperiet serverer de lækreste fiskeretter og møreste bøffer i hyggelige og gæstfri omgivelser med den skønneste udsigt over Sønderborg havnefront, som du kan nyde fra alle pladser i restauranten.

Sammensæt din egen middag fra vores à la carte

​Menukortet bugner af klassiske, kulinariske smagsoplevelser med fisk og skaldyr fra farvandene omkring Danmark. Er du ikke til fisk, kan du vælge imellem mange forskellige lækre kødretter fra restaurantens menukort. Du kan også bestille “Huset's Specialitet” - dagens fiskemenu.

​Friskfanget à la carte menu

​Vi bruger udelukkende friske, gode råvarer af højeste kvalitet, og vores á la carte er derfor altid inspireret af årstiden og fiskernes fangst i de danske farvande. Vi tilbyder også ​fiskebuffet og mad til selskaber.

Bestil bord i god tid

​Der er altid rift om pladserne i vores restaurant, så det kan godt betale sig at være tidligt ude med bordbestilling, så du og dit selskab er sikret en plads i restauranten. Bestil bord til á la carte i dag på telefon 74 42 00 00​​. Vi glæder os til at forkæle dine smagsløg​

Menukort​

A la carte forretter

Salat med koldrøget laks, grønne asparges, æg, krydr dressing samt brød og smør.

Kr. 99.

Klassisk rejecocktail med alt det gode tilbehør samt hjemmelavet dressing.

Kr. 99.

Hvidløg stegte tigerrejer serveret med krydr dressing, sprød salat i lime saft samt chips af rugbrød

Kr. 119.

Okse carpaccio serveret med høvlet parmesan, champignon, rucola, rødløg og grøn urte olie.

Kr. 105.

Grønne asparges serveret med “blødende æg” i sprød skål hertil sauce hollandaise sauce og kold skinke.

Kr. 89.

​Ring og bestil bord i dag på

telefon 74 42 00 00

​A la carte hovedretter

Fisk

Huset ´s specialitet: STOR RØDTUNGE serveret med ærter, kartofler, smørsovs og citron.

Kr. 235.

Hvidvin dampet hellefisk filet serveret med kartofler, citron sauce, spinat gratin og fennikel salat.

Kr. 229.

Stegt sandart filet på sauterede grøntsager hertil kartofler citron sauce dampede grønne asparges.

Kr. 199.

Stegt sværdfisk anrettet med pommes chilimayo og sprød salat

Kr. 185.

Kød.

Langtidstilberedt oksefilet på bund af sauterede grøntsager hertil kartofler, bearnaise eller peber sauce samt spinat gratin.

Kr. 209.

Kalve wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter, ”wienerdreng” og smør sovs.

Kr. 209.

Vegetar

Grønsagsburger serveret med sprød bøf af grøntsager, coleslaw, ristede kerner og pommes frites.

Kr. 158.


A la carte desserter

​Chessecake serveret med råsyltede jordbær, rød sorbet og ristede mandler.​

Kr. 65.

Hindbær fragilite (roulade) anrettet med frugtsauce, vaniljeis og flødeskum.

​​Kr. 78.

Lune pandekager med marinerede skovbær, is og appelsin.

​Kr. 59.

​​

Lun æblekage med vaniljeis og flødeskum.

​Kr. 55.

Irish coffee som samlesæt.

Kr. 75.   

​​Vurderet 4.6 ud af 5 stjerner på baggrund af 9 anmeldelser på ​Facebook

Restaurant Propperiet, CVR: 26485711

Sdr. Havnegade 20, Sønderborg

​Telefon 74 42 00 00

Telefax 74 42 64 00