​Telefon: 74 42 00 00​

Sæsonmenu

Sommermenu - månedens 3 retter's menu

​Forret

Urtemarineret laks lagt på bund af små salater hertil grønne asparges oh hjemmelavet citron dressing.

Hovedret

​Vælg mellem fisk eller kød.

Fisk:

Stegt havkat filet serveret på bund af sommerkål og rødløg dertil nye kartofler og citron sauce.

Kød:​

Langtidstilberedt kalve filet (stegt medium) anrettet med sommerkål og rødløg dertil nye kartofler og rødvin sauce.

​​

Dessert

​Rabarber trifli med vanilje is, flødeskum og knas.

​Hovedret. kr. 208.

2 retter. kr. 288.
3 retter. Kr 320.

​Ring og bestil bord på

tlf. 74 42 00 00

Restaurant Propperiet, CVR: 26485711

Sdr. Havnegade 20, Sønderborg

​Telefon 74 42 00 00

Telefax 74 42 64 00