​Telefon: 74 42 00 00​

Sønderjyllands bedste og største fiskebuffet​

ALLE LØRDAGE OG SØNDAGE SAMT HELLIGDAGE FRA:
​KL. 12.00 TIL KL. 15.00.

Kr. 185.

Til jer som ikke ønsker fiskebuffet tilbyder vi gerne:

Grillet steak af oksefilet på bund af sauterede grøntsager, mild peber sauce, majs-smør og pommes røsti.

Kr. 185.

Marineret unghanebryst tilsmagt med hvidløg, salvie, parmesan hertil sprøde grøntsager, røsti og citron dip.​

Kr. 185.

​Oplev en udsøgt fiskebuffet på Sønderjyllands bedste fiskerestaurant lørdage, søndage og helligdage mellem kl. 12 og 15. Restaurant Propperiet er en spændende fiskerestaurant, der altid fremtryller lækre fiskeretter og anretter dem indbydende og lækkert.

Traditionel fiskebuffet for alle

Uanset om du foretrækker traditionelle fiskeretter som sild, torskerogn og fiskefilet, eller om du hellere nyder røgede fiskeretter som laks, ørred og hellefisk, så finder du altid noget hos byens bedste fiskerestaurant. 

På buffeten finder du også blåmuslinger, tigerrejer og tunmousse samt en lang række forskellige tilbehør som kartoffelsalat, pastasalat og mixed salat. På tag selv-bordet finder du også dagens suppe og dagens tærte. Vi varierer udvalget en smule i forhold til årstiden, så du altid er sikker på at få det bedste udvalg på byens bedste fiskerestaurant

Fest og fiskebuffet

Skal du have fest, så kom ind på vores fiskerestaurant, hvor vi gerne kræser om dig og dine gæster. Du kan også bestille vores kendte fiskebuffet til selskaber derhjemme eller i forsamlingshus. Du skal bestille mindst 20 kuverter og selv hente maden. Til gengæld får dine gæster en gastronomisk oplevelse fra en af de bedste fiskerestauranter i området.

​Kom trygt på vores fiskerestaurant. Er du ikke til fisk, kan du bestille kødretter fra restaurantens menukort. Selvom vi er kendt som en udsøgt fiskerestaurant, kan vi også stege en bøf, så englene synger.​

Bestil bord til vores fiskebuffet på

telefon 74 42 00 00​​

​​

(Også velegnet til "ud af huset" ved minimum 20 kuverter ved selvafhentning.)

Alle lørdage, søndag samt helligdage kl. 12 - 15

Buffeten varierer lidt i forhold til årstid.​

  • 2 slags sild.
  • Dampet laks.
  • Tun-mousse.
  • Æg og tomat.
  • Torskerogn.
  • Røget ørred.
  • Varmrøget laks.
  • Gravad laks.
  • Ålerøget matjessild.
  • Røget makrel.
  • Røget hellefisk.
  • Røget smørfisk.
  • Torskesalat.
  • Skinkesalat.
  • Pastasalat.
  • Kartoffelsalat.
  • Mixed salat.​
  • Kalvekød m. Tunsovs.
  • Pocheret tiger-rejer.
  • Pil selv rejer.
  • Pocheret blåmuslinger.
  • Grønne muslinger.
  • Broccoli salat.
  • Fiskefilet og indbagte rejer.
  • Blomkål m/hollandaise.
  • Dagen´s suppe.
  • Dagen´s tærte.
  • Rejesalat.

Pris pr. Person kun kr. 185,-

Restaurant Propperiet, CVR: 26485711

Sdr. Havnegade 20, Sønderborg

​Telefon 74 42 00 00

Telefax 74 42 64 00